Rakentamisen riidat

Rakentamisen riidat

Rakentamisen riidat

 

Erilaisten urakkariitojen kokoluokka, osapuolet ja sopimustilanne sekä lainsäädäntötausta vaihtelevat suuresti. Kyse voi olla ammattimaisen rakennuttajan suuresta rakennushankkeesta tai yksityisen ihmisen teettämästä pienestä pintaremontista.

Toimistomme avustaa rakentamisen riidoissa niin rakennuttajia, asunto-osakeyhtiöitä, kiinteistöosakeyhtiöitä, liikehuoneiston rakennuttajia, oman kodin rakennuttajia kuin rakennusliikkeitä ja urakoitsijoitakin. Koska olemme lähestyneet asiaa niin tilaajan kuin urakoitsijan kannalta, osaamme paremmin ottaa huomioon myös sen, mitä vastapuoli asiassa saattaa esittää.

Rakentamisen riidoissa on lähes aina kyse rakentamisen teknisistä toteuttamistavoista. Jutun menestykselliseksi hoitamiseksi on tärkeää, että myös asiaa hoitava asianajaja on riittävästi perehtynyt rakentamisen tekniseen puoleen. Tällöin avustaja kykenee ymmärtämään asian luonteen oikein ja esittämään teknisille asiantuntijoille oikeat kysymykset.

Toimistomme voi tarjota avuksesi asianajajan, joka puhuu rakennusalan ammattilaisten kanssa samaa kieltä ja tuntee rakentamisen vaiheet myös käytännössä. Voit siis olla varma siitä, että asianajajasi ymmärtää sääntöjen lisäksi sen, mistä asiassa on oikeasti kyse.