Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Olemme luotettavia

Suhtaudumme työhömme vakavasti ja olemme huolellisia.

Olemme taitavia

Tunnemme toimintaympäristömme ja löydämme sinulle parhaan ratkaisun.

Rakentamisen riidat

Erilaisten urakkariitojen kokoluokka, osapuolet ja sopimustilanne sekä lainsäädäntötausta vaihtelevat suuresti. Kyse voi olla ammattimaisen rakennuttajan suuresta rakennushankkeesta tai yksityisen ihmisen teettämästä pienestä pintaremontista.

Toimistomme avustaa rakentamisen riidoissa niin rakennuttajia, asunto-osakeyhtiöitä, kiinteistöosakeyhtiöitä, liikehuoneiston rakennuttajia, oman kodin rakennuttajia kuin rakennusliikkeitä ja urakoitsijoitakin. Koska olemme lähestyneet asiaa niin tilaajan kuin urakoitsijan kannalta, osaamme paremmin ottaa huomioon myös sen, mitä vastapuoli asiassa saattaa esittää.

Rakentamisen riidoissa on lähes aina kyse rakentamisen teknisistä toteuttamistavoista. Jutun menestykselliseksi hoitamiseksi on tärkeää, että myös asiaa hoitava asianajaja on riittävästi perehtynyt rakentamisen tekniseen puoleen. Tällöin avustaja kykenee ymmärtämään asian luonteen oikein ja esittämään teknisille asiantuntijoille oikeat kysymykset.

Toimistomme voi tarjota avuksesi asianajajan, joka puhuu rakennusalan ammattilaisten kanssa samaa kieltä ja tuntee rakentamisen vaiheet myös käytännössä. Voit siis olla varma siitä, että asianajajasi ymmärtää sääntöjen lisäksi sen, mistä asiassa on oikeasti kyse.

 

Veli Ahtee

Heikki Pietinalho

Aleksi Salomaa

Kaisa Virtanen

asianajaja,    varatuomari, osakas

asianajaja, varatuomari, osakas

oikeustieteen maisteri, varatuomari

asianajosihteeri

040 546 6927

045 133 6866

044 533 3361

 02 - 722 1211