Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Olemme luotettavia

Suhtaudumme työhömme vakavasti ja olemme huolellisia.

Olemme taitavia

Tunnemme toimintaympäristömme ja löydämme sinulle parhaan ratkaisun.

Kiinteistö- ja asuntokauppariidat

Kiinteistö- ja asuntokauppariidoissa kyse on lähes aina suurista taloudellisista intresseistä. Mikäli kyse on omaan kotiin liittyvästä asiasta, liittyy riitaan usein myös vahva tunnelataus. Tyypillisesti kiinteistö- ja asuntokauppariidoissa on kyse kosteus- ja homeongelmista tai rakennusvirheestä tai näitä koskevasta epäilystä.

Koska kiinteistö- ja asuntokauppariidoissa on usein kyse rakennuksen ominaisuuksista, ovat rakentamisen tekniset yksityiskohdat tärkeässä asemassa juttua hoidettaessa. Tarvittava tekninen selvitys on osattava hankkia siten, että asia tulee selväksi myös riidan ratkaisevalle taholle.

Teknisen selvityksen hankkimiseksi ja ymmärtämiseksi on tärkeää, että myös asiaa hoitava asianajaja on riittävästi perehtynyt rakentamisen tekniseen puoleen. Tällöin avustaja kykenee ymmärtämään asian luonteen oikein ja esittämään asiantuntijoille oikeat kysymykset.

Toimistomme voi tarjota avuksesi asianajajan, joka puhuu rakennusalan ammattilaisten kanssa samaa kieltä ja tuntee eri aikojen tyypilliset rakenneratkaisut myös käytännössä. Voit siis olla varma siitä, että asianajajasi ymmärtää sääntöjen lisäksi sen, mistä asiassa on oikeasti kyse.

Toimistomme asianajajat ovat hoitaneet suuren määrän kiinteistö- ja asuntokauppaan liittyviä riitoja. Olemme avustaneet niin myyjiä kuin ostajia ja kauppaan liittyviä kiinteistövälittäjiäkin. Pyrimme aina edistämään erimielisyyksien ratkaisemista sovintoteitse. Mikäli asiaa ei ole mahdollista ratkaista neuvottelemalla, hoidamme asian tuomioistuinkäsittelyn tai muun riidanratkaisumenettelyn ammattitaitoisesti ja vahvalla prosessikokemuksella.

 

Veli Ahtee

Heikki Pietinalho

Aleksi Salomaa

Kaisa Virtanen

asianajaja,    varatuomari, osakas

asianajaja, varatuomari, osakas

oikeustieteen maisteri, varatuomari

asianajosihteeri

040 546 6927

045 133 6866

044 533 3361

 02 - 722 1211